Mrt

Okulumuzda öğrenim gören 8. Sınıf öğrencilerine Rehberlik Araştırma Merkezindej gelen psikolojik danışmanlık Ahmet Höbek öğrencilerimize LGS konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Ve

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü yapılan programla kutlandı. Şehitlerimiz dua ve minnetle anıldı.

Mrt

OKULUMUZDA 14 MART Pİ GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ. AYRICA OKULUMUZDA YAPILAN Pİ HAFIZA YARIŞMASINDA 1. OLAN ÖĞRENCİMİZ 6/A SINIFINDAN AHMET MUSA ÖZDEMİR OLDU VE KULAKLIK HEDİYESİNİ KAZANDI.

Mrt

OKULUMUZDA 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Mrt

OKULUMUZDA ÖDÜLLÜ Pİ HAFIZA YARIŞMASI YAPILACAK VE KAZANAN ÖĞRENCİMİZE KULAKLIK VERİLECEK.

Mrt

Okulumuz mescidine hüsnü hat panosu oluşturuldu.

Mrt

OKULUMUZ 2. KATINDA BULUNAN PANOMUZU HAFTANIN AYETİ, HADİS-İ ŞERİFİ VE SÜNNETİ PANOSU OLARAK AYARLADIK. ÖĞRENCİLERİMİZ HER HAFTA YENİLENEN PANO İLE YENİ AYET, HADİS VE PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V.)'İN SÜNNETLERİNİ ÖĞRENECEKTİR.

Ock

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 1. dönemi tamamlandı. Okulumuz 1. Sude KOÇ'a Başarı Belgesini Okul Müdürümüz sn. Ömer ÇELEN tarafından verildi ayrıca her öğrencimize 15 tatil boyunca okumaları için kitap hediye edildi.

Kas

OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ. ÜLKEMİZİN KURUCUSU BAŞÖĞRETMEN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÖLÜMÜNÜN 84. YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI.

May

Okulumuzda Edebiyat ve Tasavvuf konulu şiir dinletisi düzenlendi. Dinleti kapsamında Yedi Güzel Adam, Sezai Karakoç ve Necip Fazıl Kısakürek gibi şairlerin İslam ve tasavvufa yönelik şiirleri okundu.

May

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER ÇAM AĞAÇLARI DİKİLDİ VE BAHÇEMİZDEKİ ÇİÇEKLERİN KENAR OTLARI TEMİZLENEREK BAKIMLARI YAPILDI.

May

7. Sınıf öğrencimiz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında girecekleri LGS sınavıma yönelik okul müdürümüz Alper ÇALIŞKAN tarafından bilgilendirdi.

PİKNİK FOTOĞRAFLARIMIZ

May

19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlamaları okulumuzda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.