OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Mrt

OKU-YORUM 2023 Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi sınıf seviyelerine göre kitaplarımız belli oldu.

OKULUMUZDA YAPILACAK SİYER-İ NEBİ YARIŞMASININ ŞARTLARI VE TARİHİ BELLİ OLDU.

12 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ SINAVI YAPILACAK YARIŞMADA KİTAP OLARAK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI YAYINLARINDAN HZ. MUHAMMED'İN HAYATI KİTABI ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZ TARAFINDAN HEDİYE EDİLMİŞTİR.

May

Ortaokul öğrencilerine yönelik çalışma fasiküllerin yedinci ve sekizinci üniteleri yayımlandı. 5, 6, 7 ve 8. sınıflar için hazırlanan 41 fasikülde toplam 3.000 soru yer alıyor. Şimdiye kadar ortaokul öğrencileri için 317 fasikülün erişime açıldığını duyuran Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencilere: "Gençler, uzaktan eğitim sürecinde sizlerin ihtiyacını karşılamak için önceki çalışmalarımıza yenilerini ekleyerek kaynak desteğimizi büyütüyoruz. Bugün yayımladığımız 41 yeni fasikül ile sizlerle paylaştığımız soru sayısı 23.000'e ulaştı. Fasiküllerde soru türlerinin yanı sıra eşleştirme ve bulmaca gibi etkinliklere de yer verdik. Farklı soru türleri üzerinde deneyim kazanacağınız fasiküllerin çalışmalarınızı pekiştirmenizde yardımcı olacağına inanıyorum. Uzaktan eğitim sürecinde sürekli yeni destekler sunarak yanınızda olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

5, 6, 7 ve 8. Sınıf Düzeylerinde 3. Ünite Çalışma Fasikülleri Yayımlandı