Mahzemin İmam Hatip Ortaokulu

MAHZEMİN MAH. DEVEBOĞAZI CAD. NO 8 KOCASİNAN / KAYSERİ
Vizyon
VİZYONUMUZ Mahzemin İmam Hatip Okulu Öğrencilerini Türkiye´mizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu Doğru din bilgisi, bilim, Sanat ve kültür alanlarında yetkin, Kültürel mirası değerlendirebilen, çevreci, Yaşanan hayatı yorumlayabilen, Problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip, Tüm insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirerek Ortaöğretime hazırlamak, Din öğretimi alanında çalışmalar yürütebilecek bireyler olma aşkını aşılayan bir Kurum olmayı vizyon edinmiştir.
Misyon
MİSYONUMUZ Mahzemin İmam Hatip Ortaokulu; Evrensel, ahlaki ve insani değerlerle kuşanmış, Kendi kültürü ile harmanlanmış, Temel dini hassasiyetlerle donatılmış Tabiatı tahrip değil, yeniden inşa eden Zenginlikleri görüp çevresine fayda sağlamayı hedefleyen, Kültürel miraslarımıza, doğal zenginliklerimize saygı duyan Liderlik vasıflarına sahip, Karşısındaki riskleri fark edip, risklerin barındırdığı fırsatları gören Kişilikli bireyler yetiştirmek için vardır.
08:40 -15:35
Kalorifer (Doğalgaz)
İngilizce Arapça
Ulaşım büyükşehir belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Mahzemin Mahallesi il merkezine 35 km mesafede olup, 1800 nüfusa sahipitir. Mahalle sakinleri tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır.
Mahallemizin il merkezine uzaklığı 35 km.´dir